> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://superofficeas-bugfix-ty-screen-designer-paradox.mintlify.site/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Administrere brukergrupper

> Slik oppretter og sletter du brukergrupper

For å gruppere kolleger sammen og gi dem tilgang til CRM-data basert på denne grupperingen, må du opprette en ny brukergruppe i SuperOffice og deretter tildele denne gruppen til kollegaene dine.

<h2 id="create">
  Opprette brukergrupper
</h2>

1. Gå til **Innstillinger og vedlikehold**.

2. Velg <i class="ph ph-list-bullets" aria-hidden="true" /> **Lister** i navigatoren.

   ![Opprette brukergruppe -screenshot][img3]

3. Velg **Generelt - Brukergruppe** i listen og klikk **Legg til**.

4. Skriv inn informasjon i dialogboksen. Valgfritt, velg en eller flere [sakskategorier][4] for denne gruppen.

   ![Opprette brukergruppe -screenshot][img4]

5. Klikk deretter på **OK**. Nå er den nye brukergruppen tilgjengelig i Bruker-dialogen.

   ![Brukere-bildet -screenshot][img5]

<h2 id="delete">
  Slette brukergruppe
</h2>

1. Gå til listen **Generelt - Brukergruppe**, som beskrevet over.
2. Klikk på navnet på ønsket brukergruppe.
3. Klikk på **Slett**-knappen nederst i bildet.

## Aktuelt innhold

* [Legge til en ny bruker][1]

* [Konfigurere hvilken informasjon brukerne i firmaet ditt kan få tilgang til i SuperOffice CRM.][3]

[1]: ./add-associate

[3]: ./role/index

[4]: ../../request/admin/category/index

[img3]: ../../../media/loc/en/admin/add-user-group.png

[img4]: ../../../media/loc/en/admin/edit-list-item.png

[img5]: ../../../media/loc/en/admin/user-dialog.png
